Ik wil een afspraak maken

Vul onderstaand formulier in en kies de datum en tijd welke voor u het beste uitkomt.

Afspraak maken

Afspraak maken

  • Alle consulten gaan op afspraak.
  • Er zijn ochtend-, middag- en avondconsulten.

Spoed

Voor spoed verwijzen wij u graag door naar Dierenkliniek Dennenoord, gebruik daarvoor ons telefoonnummer 0497-382534.

  • Op dit nummer zijn we tevens 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar.
  • Op weekdagen van maandag t/m donderdag  tussen 8.30 en 18.00 en vrijdag tussen 8.30 en 17.00 gelden onze standaard consult- en visitetarieven, tenzij bij spoed. Buiten deze tijden gelden speciale tarieven voor avond en nacht.
  • Tussen 8.30 en 18.00 (maandag t/m donderdag) 8.30 en 17.00 (vrijdag) en 8.00 en 12.00 (zaterdag) krijgt u onze assistente te spreken.
  • Buiten deze tijden wordt u automatisch doorgeschakeld naar de telefoniste.

 

Afspraak afzeggen

Als er eenmaal een afspraak is gemaakt, wordt er een paraveterinair/dierenarts/fysiotherapeut, een behandelkamer en mogelijk zelfs de aquatrainer voor uw gereserveerd. Dit brengt uiteraard kosten met zich mee. Mocht de afspraak niet kunnen doorgaan, geeft u dit dan minimaal 24 uur van tevoren door. Voor niet of niet tijdig geannuleerde afspraken zijn wij genoodzaakt u, afhankelijk van de aard van de afspraak, 75% in rekening te brengen. Wij rekenen op uw begrip hiervoor.

 

Wilt u voor meer dan 2 dieren een afspraak maken, plan dan voor iedere dier een aparte afspraak in.

Let op: de afspraak is pas definitief nadat u van ons een afspraakbevestiging heeft ontvangen. Houdt er rekening mee dat de afspraakbevestiging ook in de ongewenste mail terecht kan komen. Wanneer u geen afspraakbevestiging heeft ontvangen, neem dan contact met ons op. U kunt geen online afspraak maken voor: operaties, echo’s, röntgenfoto’s, fysiotherapie en/of andere speciale afspraken. Hiervoor verzoeken wij u telefonisch contact op te nemen.